dissabte, 25 d’octubre del 2008

FALLES '09

Encara que semble prompte per parlar de falles, no ho és. com cada any, una vegada passen les festes de setembre, Sueca celebra el mig any faller, data de final de un regnat i inici de l'altre, a partir d'aquesta data, les proclamacions de les falleres majors de cada comissió van succeint-se una rere l'altra, i totes les falleres van començant el seu regnat. tres mesos després del mig any faller i després de l'elecció de Yasmina com a Fallera Major de Sueca és l'hora de la seua presentació, presentació que per a mi enguany és molt important, i ja no per la F.M.'09 sinó per la seua cort, cort que esta formada per moltes xiques a les que aprecie, en primer lloc tinc a Cristineta, amiga de les meues germanes de tota la vida i que ve a casa com a casa seua, la segueix Lucia, qui t'ho anava a dir Lucia, tu de la cort de la F.M. de Sueca,després de tants anys per Barna, vas decidir tornar a Sueca amb els teus pares, el teu germà Diego i com no portant-nos el teu xiquet. És el torn ara de Natàlia altra amiga de les meues germanes i mare adoptiva de la Duna germana de Dina, ella es un no viure sempre pensant en falla, falles, i fallers/res.
Però ara me'n queden dos xiques a la cort que encara són més especial, Raquel i Mar, les meues germanes menudetes i a les que desitge des de ací que siguen molt feliç aquest any junt a les seues amigues en la Cort de la Fallera Major de Sueca '09.

Bones Falles.

2 comentaris:

dinarama ha dit...

Gracietes tete.Mos ho anem a passar de p....m....i tu en mosatros que com diu la dita, on va la corda va el poal.i asi en la cort i ha moltes cordetes que t'estiren.
Espere que ho disfrutes igual com nosaltres.

lucia ha dit...

Jorrr los pelos de punta! Muchismas gracias y yo estiro de esa cuerda, lo sabes y el estreno fue el detalle q tuvistes de acompañarnos el sabado a casa de yasmina, gracias.
Un besote para este integrante de la corte jejeje