dijous, 27 de març del 2008

ÉS PRIMAVERA AL TALL ANGLÈS

Diuen que la primavera la sang altera, però el què és ben cert és què, a la primavera comencem a xafar més el carrer. Prova d'això és què, en tocar falles, ens veiem envoltats de cartells que ens anuncien excursions, presentacions de llibres, xerrades, taules redones, i un munt d'activitats vinculades al mon de les arts escèniques, teatre per a xiquets, per a no tant xiques, per a gent gran i no tant gran, concerts d'allò més variats, clàssic, modern, contemporani, sarsuela, cors, roc, ska, i com és normal comencen a vindre tots els grans hermanos a les discoteques de la zona, que al final dius: però eixe tio qui és? o eixa tia? tot sembla estar preparat per tal de captar la teua atenció i si pot ser els teus diners de passada.

La veritat és que entre les Falles, i que les dos Pasqües cauen enguany en març, de diners ens en queden pocs, és per això que vos faig dos propostes si més no baratetes.

El proper dia 5 d'abril la Muixeranga de Sueca ha organitzat la presentació del llibre que el Joan Bofarull ha dedicat a l'estudi dels orígens dels castells, però no els que feien els àrabs o els cristians per les nostres muntanyes, sinó els castells que fem les gents del pobles en les festes i que al País Valencià coneguem com a muixerangues. Serà a les 20h. al Casal Jaume I de Sueca i com no, després hi haurà soparet i sobre taula.

L'altra, és per al proper dia 12 d'abril i l'organitza el corrent intern d'Esquerra Republicana anomenat Esquerra Independentista; es tracta de la presentació del llibre "Independència 2014" i el presentaran Uriel Bertran i Hector Lopez bofill, el primer és diputat al Parlament de Catalunya i el segon és professor de dret constitucional a la universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Jo pel contrari eixe dia 12 estaré de comiat de solters i es que la meua germaneta se casa i primer de res és la gent que t'estimes.

1 comentari:

m ha dit...

Com a bon muixeranguer que ets podries ajudar-me amb el TdR (valtres no el feu, i no el vau fer) coses del principat. doncs que el fai de les muixerangues i amb alguna coseta em podrieu ajudar, oi?
no us vull molestar gaire, eh?

et dixo el meu msn: martafarre90@gmail.com
besets! ^^