dilluns, 25 d’agost del 2008

BOUS AL CARRER

No me puc contenir de llançar la meua veu a vent i dir-li a l'actual corporació municipal, ja n'hi ha prou!. Que se mantinguen els festejos taurins de les vaquetes pel carrer me sembla una barbàrie, més tenint en compte la quantitat de gent que va el dia dels benissants a la Plaça de l'Ajuntament a demanar-ne com diu la tradició. el passat mes de juliol era tant escassa la afluència de public a la tradicional "Demanà de Bous" que l'alcalde semblava que parlava sol al balcó de l'Ajuntament. no obstant això, oh! sorpresa enguany veurem patir un bou durant quasi una hora passejant pels carrers de Sueca amb dues boles de foc a les banyes. Senyor alcalde, l'any que ve aniré a demanar-li que no vull bous. Això és un alcalde de esquerres i compromès amb el medi ambient?
ja prou de populismes senyors del Bloc. Per cert el mes de juny ja ens van demostrar quin és el "nacionalisme" que vostès defenen, amb aquella pantalla gegant per veure la seua selecció nacional a la Euro copa.
Per cert Bones Festes de Sueca i gaudiu del MIM.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

que bos pasa que perque abosatros no bos agrade esta festa teniu que criticarla sou un tall de ignorans si no bos agra no aneu aboreu igual que fag yo en la merda de la bostra festa abosatros tampoc ba molta gent a borebos i digueu que el alcalde fica una pantalla per abore la sseleccio bosatros si no bos sentiu españols seraneu fora despaña

cento ha dit...

realment parles tan malament?
Els bous no son una festa, és maltractar animals per tal de divertir-se les persones (animals bípedes) i per a la teua informació, teòricament l'alcalde de Sueca no és espanyol. Per això lo de nacionalista. Dona gràcies, no responc anònims.

Anònim ha dit...

per a tu sera maltratar els animals per a mi no ues si no tragra tanca els ulls i no mires pero no mos incordies als que mosagra i teu puc asegurar que per cuatre ignorans com bosatros no ban a llebar la millor festa que nia bosatros tan nacionalistes que sou isiu en les probesons entonces que es que poden mes els dines que el nacionalisme perfabor no critiqueu a ningu perque bosatros sou pijor

cento ha dit...

Mira, a la part pagana de la processó ixen els balls populars i tradicionals, com és el ball de les vetes, el dels arquets, els cavallets, nans i gegants o gegants i cabuts, com tu vulgues i des de fa tres anys la muixeranga. per tradició el seu lloc natural és la processó, però no obstant això tots els balls ixen al carrer més d'una vegada a l'any.
Que jo siga anti-taurí no vol dir que estiga en contra de les tradicions de bous al carrer; les vaquetes és una cosa i votar-li foc a les banyes d'un bou, és una altra. per cert l'incompliment de les mesures de seguretat dins d'un recinte taurí, son delicte.

Anònim ha dit...

a les bayes no li se bota foc lisefiquen unes boles de foc i punto no a les bayes i disme una inseguretat al recinte tauri perque yo no ne bec cap lo unic els menors pero aiso es incontrolable els unics que poden controlaro son els pares i en mes dedirlos algo encara els disen mes solts aisina que no es culpa de els que mosagraden els bous