dissabte, 8 de març del 2008

JA SONA "EL FALLERO"

Hui inaugurem el casal de la Falla, es com dir oficialment, què la comissió de la falla Verge de Sales comença els seus actes festius del curs 2008.
tots sabeu que ja portem dies i dies de sopar al casal, alguns des de novembre, amb el teatre, els play-backs i els decorats, amb la presentació, vam donar el tret d'eixida a les Falles '08, però ara com diuen al trinquet, "Senyors va de bo", els nanos ja no paren de tirar coets a tot hora, els carrers ja estan a punt, i alguns monuments molt matiners es veien ja hui al carrer, falles com El Mercat o El Portal, estaven este matí plantades, fins i tot Bernat Alinyo de lluny m'ha semblat veure-la, si no plantada, quasi.
Demà és la repartida de llibrets," l'última replegà", això significa que es l'ultim dia que sangrem els veïns fins al mes d'abril. Ells també se deixen sangrar, tot hi ha que dir-ho. a mi me sangren els de la falla de L'Ajuntament i jo content.
Bé la qüestió és què estem de ple en les festes per exel·lència i se respira pel carrer, als matins ja fa son, a les nits no et gitaries mai i el curro no perdona, la son va acumulant-se la festa ja està ací, ja crida a la porta, es la pólvora qui corre ara per les venes, les flors, i en especial qui corre es el FOC.

1 comentari:

mar fm 2007 ha dit...

que fort eres , i que guapo.... jajaja al menys en eixa foto, que no que encara ho eres ,que li ho digen a la germana jajaja