dilluns, 1 de desembre del 2008

1a TROBADA DE MUIXERANGUES A PEGO (II)

El passat dissabte 29 de novembre vaig tenir el goig i el gust de ser entre els muixeranguers de Sant Marcel·lí (València), Carcaixent i com no, de Pego. A les 12 del matí eixia la comitiva en direcció a la plaça de l'ajuntament des d'el Pla de la Font en cercavila i carregant xiquets.
Salva Vila va fer com ningú d'speaker presentant totes les colles que hi participaven i com no també als suecans que hi anàrem.

La veritat es que vaig quedar meravellat dels progressos que totes tres colles has fet, tot i que tinc que dir : Humbert ja ho tens be en els balls, cansino, però amb carinyo.

Me va agradar molt la torreta feta tota de xiquets que va portar la colla del Cap i Casal, l'evolució dels pegolins i l'entusiasme dels riberencs tot i que els hi faltaven xiquets però que a la ronda de pilars en tingueren un de Sant Marcel·lí.

L'ambient era magnífic, la cassalla abundant, la xocolata i els bunyols (de carabassa) boníssim, mostrar l'agraïment al grup pegolí Lilit i Dionis que ens van amenitzar la vesprada i com no, sabeu que guardarem a un lloc molt especial el detall que tinguéreu en nosaltres.

La vesprada no acabava ací, ja que, Alicia, Enrique i jo, eixirem en direcció a la capital de la Safor per fer pinya a la muixeranga la Construcció de la Safor i als Xiquets de Reus que feien una actuació per celebrar l'agermanament entre Reus i Gandia.

Salut, muixerangues i castells ;)