divendres, 26 de desembre del 2008

FALLES '09 (II)

Encara no ha acabat el 2008 i les falles de 2009 ja van guaitant pel carrer, i pel carrer de la Mare de Deu ja van fent els últims retocs per que el proper dia 10 tenim la presentació de les nostres falleres majors per a l'exercici '08 '09.
Com tots els anys aquesta comissió ens prepara un gran espectacle per a que les xiquetes, senyoretes i senyores d'aquesta falla lluïsquen com sempre junt a les joves regines Anna i Marta.
Enguany dona la casualitat que les dos falleres majors són cosines germanes, totes dos filles de fallers dels de tota la vida, i és que a la barberia del seu iaio es va forjar l'actual comissió del carrer de la Mare de Déu.

Altra coincidència d'aquest any és que quatre membres de la comissió formen part de la cort d'honor de la fallera major de Sueca i estaran allí per donar suport en un dia tant emocionant per a les nostres regines de 2009.

A Marta i a Carme, falleres majors de 2008, donar-los les gràcies per ser tan alegres i viure tant la festa fallera, ara passeu a formar part de la cort de les noves falleres però, al llibre de la història de la falla, el vostre nom i l'any 2008 mai es separaran per que sempre sereu les falleres majors de la falla verge de Sales de 2008, Marta i Carme.

Marta i Anna, felicitats pel vostre regnat i gaudiu cada instat, aquest any es el vostre. Enhorabona.

1 comentari:

dinarama ha dit...

taxan, taxan, taxin, taxin.Pim, pam , pum ,traca trac.
ruidets de falles, de xarangues , de fallers i falleres desfilant pe'l carrer,l'olor a polvora i tot el que composa l'ambient faller.
Ja queda menys per al 2011.jaja