dimecres, 14 de gener del 2009

El millor treball del món

Després de anunciar els informatius de la nit un treball anunciat a Internet pel que s'ofereixen 75.000 euros (100.000$, 150.000au$) per treballar durant 6 mesos el web en concret es va col·lapsar, de fet segueix col·lapsat. que conste que jo ho he intentat.
El millor de tot és el treball en si, has de viure durant 6 mesos a una paradisíaca illa de Queensland Austràlia, allotjat, gratis a l'illa de Hamilton a la gran bardisa coralina, les teues obligacions seran, probar el submarinisme i veure el fons coralí de les illes junt als exòtics peixos i animalets que les habiten. Has de probar les tumbones i com brenzetja el sol la teua pell, has de probar les escursions per totes les illes, els esports aquàtics, els clubs nàutics i els seus luxosisims iots, capbussar-te en mig de l'oceà Indic i després escriure-ho tot en un Blog que el govern de Queensland et fa.

El més dificil és el procés de selecció, sols necesites parlar i escruire Anglés, enviar una foto o un video i una breu descripció sobre els teus gustos, aficions, familia, etc.
tot açò serà voat per els internautes i el 11 mes votat arribaran a la final on se triarà un candidat al lloc de treball (que sempre anirà acompanyat, un curra i dos gaudeixen) i al mes de abril començarà a treballar. Que us sembla el curro? vos deixe l'enllaç per que veieu que és de veritat. clica ací
Que tingueu sort.