divendres, 4 de gener del 2008

Any nou, vida nova?

Això és el que diuen, però el ben cert és què no. No perquè hem de continuar lluitant dia a dia pel nostres drets i el nostre benestar. Ara cal afegir-hi una altra lluita, i de nou és contra el Bloc què per trenta mil miserables Euros es carrega la Mostra Sonora de música contemporània internacional de Sueca, a sis mesos vista i amb mes de la meitat de les actuacions contractades.
Per a qui no ho sàpiga, la Mostra Sonora, és un festival de música de recent creació on prima la innovació amb els instruments clàssics, i per la que ja han passat compositors i directors de renom internacional, on a més a més el grup suecà Emsemble Espai Sonor, estrena anualment les seues obres.
El senyor Navarro, ahir, al·legava que no hi ha suficients diners per mantenir tants festivals internacionals, que l'ajuntament ha de ser elitista (això vol dir fer negoci amb la cultura) i especialitzar-se en temes mes concrets com ara el MIM, tot remarcant què les programacions naixen amb expectatives i il·lusions, però algunes no poden continuar - Com la mostra de música de cambra que és va carregar el seu equip de govern, senyor Viel, i que vam llançar el Bloc fa dos mandats-( va dir el senyor Navarro a Vicent A. Viel, regidor d'Esquerra).

Siam sincers senyor Navarro, no se estarà carregant vostè la mostra sonora per què la va impulsar el senyor Viel des de l'àrea de joventut?

No serà senyor Baldoví que vol fer desaparèixer tot el que va fer Esquerra en el Mandat anterior amb el consentiment del PSOE i EU/EiP/ CS/etc...?

Ho sé no sóc gens imparcial, però és la meua opinió, que en cregueu?

1 comentari:

dinarama ha dit...

jo crec que no anem a ningun joc.el que u fa per millora de poble en 4 anys ho van a llevar els de l'altre gobern,perque sencillament ,no ho han fet ells i no es concebible donar gracies a algu dels oponent per algo que han fet bé,encara que això vulga dir que eels ho tinguen que tornar a fer i si no pregunteu a qui siga,que este es el poble de matalafer,fer i desfer.o sino a les proves hem remiteixc.
Carrer mare de deu,ni se les voltes que l'han refet,carrer fillola,4 mesos fent i desfent el mateix tram,i ja no solament carrers,el tunel de l'avinguda del ferrocarril,ara de una sola direcció vorem que li continua,el centre multifuncions per a les falles no caven ni la meitat de fallers que som en total....i així un gran etc...
Espere que algún día avans que hem jubile i tinga que pensar en qui dona més en pensions que aparega algú en dos dits de servell i arregle poc a poc les coses.