dijous, 10 de gener del 2008

Presentació

Tota la maquinaria esta en marxa, i és que res no pot faltar per al dissabte dia 12 de gener, a casa es respira de nou eixe... no sé com dir-ho... ambient, esperit.... vaja que les falles ja criden a la porta i ja tenim ací el darrer dia que Mar i Carla lluiran com a regines de la falla del carrer de la Mare de Déu, la Falla Verge de Sales.

És per això que vos dedique hui unes parauletes, Carla, has estat el reviure de la infantesa, la innocència, l'alegria, i la bellesa infantil, ni tu ni els teus pares i tios podreu passar desapercebuts per la meua vida. Carla, gràcies per ser tu, per ser com ets, per ser la meua Fallera Major Infanti.

Mar, la menudeta de la casa, ja saps com t'estimem, has gaudit del que segurament serà, el millor any de la teua vida, ens has fet viure moments que no imaginàvem que podien ser tan emotius, alegres, tristos i fascinants al mateix temps, des d'aquella nit d'estiu de 2006 amb el teu nomenament fins a dissabte que ve, passant tot el 2007. Triar teles, adreços, muntar l'habitació amb tota la roba a l'endemà de reis, presentacions, la teua presentació, els nervis esperant la Falla per al passa-carrer, son tants el moments viscuts que son difícils de enumerar,
recorde amb alegria els moments que ens van fer passar els de "Caçadors de Paraules" de TV3...

En fi que espere que haja estat l'any que esperàveu que fos o millor, perquè, xiquetes, açò ara sí s'acaba, i s'acaba per començar de nou, ara seran Carme i Marta qui us prendran el relleu i novament passareu a la cort de la Fallera Major, però amb el regust d'haver anat "pel mig del carrer".

3 comentaris:

mar fm 2007 ha dit...

Gracietes per totes eixes paraules que ens has dedicat a Carli i a mi, jo no podria descriure-ho millor,si, ha sigut el millor any de la meua vida i el recordaré per sempre, i de segur que tu també, per que has disfrutat tant o més que jo.
Bessets de la teua germaneta menudeta.

dinarama ha dit...

ai,que estic plorant ....
només de llegir-ho i es que sabeu que jo soc una plorona i l'any que siga jo fallera major ,tete te llogare per a que llitges els meus discursos vale?

cento ha dit...

fale, teta