diumenge, 2 de novembre del 2008

CICLES DE LA VIDA

Tot hom patim els cicles de la vida, són això que ens hi condiciona la situació social i laboral. Avui els cicles han fet que haja de marxar un company a terres del nord, amb la seua família, però deixant l'altra darrere.

El Jordi és un company de tot tipus de batalles, incondicional dels seus amics, i bona gent. La situació actual l'ha obligat a tornar a Andorra, segurament haurà de tornar a servir pizzes allà a Casa d'Angelo, amb els seus pares i germans. Ací deixa una gent que se'l estima i l'aprecia simplement per com és... deixa la Muixeranga, el Casal Jaume I, el partit, les JERPV, i cada un d'eixos col·lectius deixa gent.

Espere que allà, a les Valls d'Andorra, t'hi refaces, i que sigues feliç, ací t'hi estarem esperant amb els braços oberts, ho saps.

Fins al proper cicle Capi.

3 comentaris:

m ha dit...

Capi se'n va a Andorra?
Es un lluitador actiu i aquests costen de trobar.

dinarama ha dit...

Encara que et conec poc, hem coincidit a moltes festes , i molts actes, la muixeranga , la falla , en concerts , sempre estaves alli.
Espere que el cambi siga per millor i la vida et porte cosses molt bònes .

Anònim ha dit...

Hola Vicent!

Acabem d'estar tots dos fa poc al casal Jaume I sentint amb la resta de la gent la poesia de Miquel Martí i Pol musicada per gent de Vilafranca del Penedès.

Com semrpe ens hem obert el nostre tarannà que ens carateritza els valencians. Hem plenat amb rialles el local i la meua marxa ja és imminent.

Faré tot el possible per acudir a la I Trobara de Muixerangues. Andorra fins a pego no queda molt lluny i tampoc fora de casa.

Moltes gràcies per aquesta actualització.

Una abraçada des de les Vall Andorrana,

Jordi Manyes (El Capi).