divendres, 31 d’octubre del 2008

I Trobada de Muixerangues a Pego

Sembla mentida que una colla que va començar per el mes de maig a rodar, com sol dir-se, pel món, ja vaja a fer la seua primera diada junt a altres colles convidades. La veritat es que no és tant estrany, si no recorde mal, la Muixeranga de Sueca, comptava escassos sis mesos quan vam organitzar el segon Aplec del País Valencià.
Encoratja veure com la gent agafa aquest revif de les muixerangues amb tanta il·lusió, encoratja veure la gent amb tant d'interès, tantes ganes, a canvi de ..... com sempre, a canvi de tornar a esforçar-te més per què sí, per què t'agrada i gaudeixes.

Aquesta trobada serà especial. És la primera que organitza la jove colla de Pego, i a més a més hi participen les colles menys afavorides. Serà un plaer estar junt a la gent de Carcaixent, que es van estrenar pel Corpus al seu poble, serà un plaer estar junt a la gent de Sant Marcel·lí, la muixeranga del Cap i Casal, que amb dificultats, però amb ganes, comença a fer soroll per aquest barri del sud de la gran ciutat. Per estes dos colles, paga la pena fer un esforç, treure temps, ganes i il·lusió i fer d'aquesta diada de Pego la diada de tots els més nous.

I com no, serà una trobada especial, una per l'envergadura en número de colles, tot i que no massa nombroses, la que pretenen els pegolins per a la seua primera diada. I dos, per que també hi serem nosaltres allà, a la Marina Alta, junt a la muixeranga més meridional del País, junt als nostres amics de Pego.

València, Carcaixent, Sueca, ...., i per suposat, Pego, la nostra colla germana, la que tant m'aprecie.

Serà una diada de germanor entre colles, de suport dels que ja porten uns anyets rodant front als que comencen aquest nou repte, però serà un dia de MUIXERANGUES.

Muixeranga de Pego....AMUNT!!!!!!